CHIMA ITSP Partnership

Als VoIP terminal ontwikkelaar en fabrikant werkt CHIMA samen met wereldwijde ITSP's om VoIP-diensten aan te bieden aan haar klanten. We zetten autherized en aanbevolen ITSP's op onze site op onze site voor onze klanten om te kiezen. Voordat we een ITSP-partner op onze site aanbieden, testen we onze VoIP-apparaten met het serviceplatform van ITSP. Puchasing VoIP terminals en VoIP Tarieven van CHIMA, en om VoIP tarieven te kopen van CHIMA's ITSP partner, zult u genieten van kortingen in zowel terminals en tarieven.

Wereldwijde agentpartner

Om CHIMA-klanten lokaal gemak te bieden, blijft CHIMA op zoek naar Worldwide Agent Partners. Word chima-agent, u vertegenwoordigt CHIMA voor een hele lijn CHIMA-producten in uw omgeving.

Wereldwijde distributeurs, dealers, resellers

Om in te breken in meer nieuwe wereldwijde VoIP & Networking markten, en om meer marktaandeel te winnen, CHIMA werkt samen met wereldwijde distributeurs, dealers en resellers om klanten lokaal gemak te bieden. Wij geven de grootste marge ruimte, en bieden de beste ondersteuning voor onze distributeurs en dealers, resellers. We zullen ze niet op onze site voor privacy doeleinden. Echter, alle vragen ontvangen van hun lokale gebieden zal worden doorgestuurd naar hen, en alle klanten uit hun omgeving zal worden gevraagd om rechtstreeks contact met hen.

CHIMA Supply Chain Partners

Als manufactuer & ontwikkelaar van VoIP en Networking apparatuur, Stephen Technologies koopt onderdelen en componenten. Wij zijn geen winkelbedrijf. Om de kwaliteitscontrole, levertijd en ondersteuning voor verkoop te garanderen, werken we samen met stabiele leveranciers.

CHIMA Verzendpartners

Stephen Technologies is geen winkelbedrijf. Om onze klanten de laagste verzendkosten te bieden en om onze klanten het meest veilige transport te bieden, werken we samen met stabiele verzendpartners.