SVIAZ ICT 2018

- Dec 05, 2019-

SVIAZ ICT is de meest professionele en grootste tentoonstelling voor communicatie- en informatietechnologie in de GOS-regio van Rusland. De 30e SVIAZ ICT 2018 werd met succes afgesloten op 27 april 2018 in Moskou. CHIMA had deelgenomen aan deze tentoonstelling en de FTTx-, PON + CATV- en PON + VOIP-oplossingen, enz. Getoond. Bieden high-speed internet, HD VOD, spraakdiensten en de uitstekende dual-mode prestaties van zeer compatibel met zowel EPON als GPON om de terminale abonnees.

In deze tentoonstelling hebben we de nieuwe serie ONU- en HGU-producten getoond die zeer compatibel kunnen zijn met zowel EPON als GPON Solution, en de nieuwe high-density 1U GPON OLT, compacte 1U EPON OLT-producten. Onze volledige serieproducten kregen veel aandacht en interesse van de klanten, konden aan verschillende soorten eisen van klanten voldoen. We hebben veel klanten ontmoet en gecommuniceerd met onze ideeën over de toegangsnetwerkindustrie, we hebben deelgenomen aan de bouw van radio- en televisienetwerken en hebben de ontwikkeling van technologie voor de informatie-industrie allemaal samen bevorderd via deze tentoonstelling.

SVIAZ ICT

OLT-serie producten:
Product uit de OLT-serie omvat 2 poorten, 4 poorten, 8 poorten, 16 poorten EPON OLT en 8 poorten, 16 poorten GPON OLT, enz. Sommige van onze OLT-modellen worden geleverd met een NMS voor configuratie en beheer en sommige hebben verbeterde Layer 2-schakelfuncties . Onze volledige reeks OLT-producten kunnen aan de verschillende behoeften van verschillende markten voldoen.

SGT8016B 16 poort

Bezoek onze website voor meer informatie over onze ONU- en OLT-producten: www.chima.ind.br