Futurecom 2018

- Dec 05, 2019-

Futurecom Exhibition 2018 werd met succes afgesloten op 18 oktober 2018 in Sao Paulo Expo. In deze tentoonstelling hadden we de FTTx-, PON + CATV- en PON + VOIP-oplossingen, enz. Getoond. Bieden high-speed internet, HD VOD, spraakdiensten en de uitstekende dual mode-prestaties van zeer compatibel met zowel EPON als GPON aan de terminal abonnees.

Tijdens deze tentoonstelling toonde CHIMA de nieuwe serie ONU- en HGU-producten die zeer compatibel kunnen zijn met zowel EPON als GPON Solution, en ook de volledige serie PON + VOIP-, PON + CATV ONU-modellen. Onze producten kregen veel aandacht en interesse van de klanten, konden voldoen aan de eisen van verschillende soorten klanten. We hadden veel mensen ontmoet binnen en buiten de toegangsnetwerkindustrie, de ideeën met elkaar gecommuniceerd, en deelgenomen aan de bouw van radio- en televisienetwerk, de ontwikkeling van informatie-industrie technologie allemaal samen bevorderd door deze gelegenheid. Futurecom

PON + VOIP-serie producten:
Voice series ONU omvat 4GE + 2FXS + WIFI (enkele / dubbele band), 1GE + 3FE + 2FXS + WIFI, 1GE + 1FE + 1FXS + WIFI, 4GE + 2FXS + WIFI + CATV en andere combinatieproducten, en biedt hardware- en softwareaanpassing om te voldoen aan de verschillende eisen van verschillende klanten.

SGN8668MVWG4 5DB

Bezoek onze website voor meer informatie: www.chima.ind.br