Onze geschiedenis

Chima Technologies is een hightech onderneming die in 2006 door enkele technici werd gevonden, met het hoofdkantoor in Shenzhen, China. Chima is een ontwikkelaar en een fabrikant voor GPON-, GEPON-, IPTV- en VoIP-apparatuur en biedt de meest hoogwaardige apparaten en professionele OEM-services voor onze klanten. Chima is ook een oplossingsprovider, we bieden turnkey FTTH (Fiber to the home), IPTV- en VoIP-oplossingen voor onze wereldwijde klanten, inclusief ISP's (internetproviders) en systeemintegrators.


Onze fabriek

We bezetten een hele verdieping van 1500 vierkante meter, gemengd voor kantoor- en fabrieksgebruik. We hebben R&D, technische ondersteuning, verkoop, inkoop, financiën, opslag, verzending, productie en Human Resource / Administration, Supervisie-afdelingen in het bedrijf.

R&D afdeling: verantwoordelijk voor hardware, software en schimmelontwikkeling.

Technische ondersteuning: verantwoordelijk voor GPON / GEPON-producttoepassingen en -implementaties, FTTH-, FTTB-, FTTO-, IPTV- en VoIP-oplossingsimplementaties en online klantenondersteuning.

Verkoopafdeling: verantwoordelijk voor ondersteuning voor verkoop, ondersteuning na verkoop, klantrelaties, orderplaatsingen.

Inkoopafdeling: verantwoordelijk voor inkoop van grondstoffen, leveranciersdatabase en leveranciersrelatiebeheer, leveranciersorderplaatsingen.

Financiële afdeling: verantwoordelijk voor interne bedrijfsfinanciën, bedrijfsmiddelenbeheer, bedrijfsfinanciering, enz.

Opslagafdeling: verantwoordelijk voor voorraadbeheer van bedrijven en voorraadbeheer van distributeurs.

Verzendafdeling: verantwoordelijk voor verzending van bestellingen.

Productieafdeling: Verantwoordelijk voor QC, QA, productie, functionaliteitstests, stabiliteitstests, prestatietests, assemblage van producten vóór verzending.

Human Resource / Administration: Verantwoordelijk voor personeelswerving, administratie van kantoororder en het onderhouden van menselijke relaties.

Supervisie Dept: verantwoordelijk voor bedrijfsstrategie, marketingstrategie, R & D-strategie, ondersteuning van middelen en toezicht voor het hele bedrijf.


Ons product

Chima ontwikkelt en produceert beheerde en onbeheerde IEEE802.3, IEEE802.3U, IEEE802.3ab, IEEE802.3Z laag 2, laag 3 Ethernet-switches en Fibre Media Converters, ITU-T G.984.x GPON OLT's en ONT's, IEEE802.3ah , IEEE802.3av GEPON OLT en ONU's, IP PBX, IP-telefoon en CPE's op basis van SIP-protocol, Android IPTV Setup boxes en WiFi-routers. Om onze productketen te omcirkelen en het gebruik van onze producten te vereenvoudigen, ontwikkelt Chima ook de beheersoftware die voldoet aan de hardwareproducten. We bieden GPON- en GEPON-producten met een uniform NMS om het netwerkonderhoud van de klant te vereenvoudigen, we bieden ook eenvoudig te gebruiken VoIP- en IPTV-oplossingen voor snelle implementaties van de klant.


Product applicatie

Chima-producten worden op grote schaal geïmplementeerd door wereldwijde ISP's, kleine kantoren en ondernemingen. Gezinnen gebruiken Chima GPON, GEPON ONU's en IPTV STB's voor internetgegevens, VoIP-oproepen en tv-programma's, kleine kantoorgebruikers gebruiken Chima VoIP PBX, IP-telefoons voor kantooroproepen en ondernemingen gebruiken Chima Ethernet-switches voor netwerkdistributie.


Ons certificaat

Chima is een ISO9001-2015-bedrijf, we hebben ons eigen kwaliteitscontrolesysteem. De meeste van onze producten zijn gecertificeerd door CE, FCC, Rohs, UL en Anatel. Hier zijn enkele van onze CE-certificaten:

antel_07095-19-11296

anatel_ce5


antel_07687-19-11296

antel_07687-19-11296

antel_08402-19-11296antel_07686-19-11296

antel_08413-19-11296antel_07488-19-11296

We hebben ook onze eigen patenten, hieronder weergegeven:

ce1ce5

ce2ce4


Markt

Begon onze verkoop in 2006, nu bedient Chima meer dan 1000 ISP's en systeemintegrators wereldwijd. Onze belangrijkste markt is in Zuid-Amerika, West- en Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Rusland, Oekraïne, het vasteland van China. Tot eind 2017 hebben we ongeveer 2 miljoen stuks eindapparatuur aan onze wereldwijde klanten verkocht en het aantal neemt met de dag toe.


Onze service

Als Chinese producent en ontwikkelaar van VoIP-apparaten en netwerkapparatuur biedt CHIMA Technologies zijn klanten verschillende dienstenoplossingen. Basisservices zijn OEM-service, Distributieservice, Dealerservice, Resellership-service. Verschildienst is van toepassing op verschillende bedrijfstypes.


OEM service

Uw verkoopvertegenwoordiger is verantwoordelijk voor eventuele pre-sale services.

OEM Service is van toepassing op klanten die zich in het VoIP- of netwerkveld bevinden. Welke bedrijfstypes u ook bent, CHIMA biedt u meerdere OEM-services. De meeste CHIMA VoIP- en netwerkproducten zijn beschikbaar voor OEM-service.


Distributie service

Als u netwerkproducten of VoIP-producten in aanzienlijke hoeveelheden naar uw dealers distribueert en als uw bedrijfsgebieden staten of landen overschrijden, biedt CHIMA Technologies u de mogelijkheid om een exclusieve distributeur in uw bedrijfsgebied te vinden.


DealershiP-service

Als u VoIP- of netwerkproducten in aanzienlijke hoeveelheden distribueert naar wederverkopers / groothandelaren, en als uw bedrijfsgebieden steden of staten doorkruisen, biedt CHIMA Technologies u de mogelijkheid om een exclusieve dealer in uw bedrijfsgebied te vinden.


ResellershiP-service

Genereer meer omzet met competitieve prijsondersteuning, ondersteuning voor meerdere services, CHIMA Technologies biedt u de mogelijkheid om alle CHIMA-netwerken en VoIP-apparatuur door te verkopen in uw bedrijfsgebieden waar GEEN CHIMA-distributeur of dealer is gevestigd.


Klantenservice

CHIMA Technologies bedient alle netwerk- en VoIP-apparatuur die we verkopen via ons volledige verkoopteam. In onze garantieperiode (EEN Jaar) bieden we gratis reparatieservice en gratis vervanging van onderdelen aan iedereen die onze producten heeft gekocht. Buiten onze garantieperiode bieden wij reparaties en vervanging van onderdelen aan. Als u CHIMA-producten hebt gekocht en als u onze service-ondersteuning nodig hebt, kunt u ons een e-mail sturen naar support@chimacn.com of het onderstaande formulier invullen en indienen aan ons. Onze serviceagent antwoordt u binnen 24 uur.